Enkel betaling med Klarna
Rask levering i hele landet
Nachos

Nachos

Middels
40 min

Står du for helgemiddagen? Da anbefaler vi denne klassikeren som alle liker. Nachos blir aldri feil.

Ingredienser

Hvor mange skal du lage til?
CB Ingrediens Margarin
Margarin
1
ss
CB Ingrediens Kjottdeig
Karbonadedeig
400
g
CB Ingrediens Tacokrydder
Tacokrydder
1
pose
CB Ingrediens Vann
Vann
CB Ingrediens Nachochips
Nachochips
CB Ingrediens Ost
Revet ost
2
dl
CB Ingrediens Mais
Maiskorn
CB Ingrediens Tomat
Tomater
CB Ingrediens Romme
Lettrømme
1
boks
CB Ingrediens Salsa (1)
Salsa
1
glass

Utstyr

Ovn
Stekepanne
Stekespade
Skjærefjøl
Kniv
Ildfast form eller stekeplate
Sølvfolie
Grytekluter
Gryteunderlag
Målebeger
Stoppeklokke
Steg 1

Sett på stekeovnen på over- og undervarme 200 grader.
Kutt tomater i små terninger (bruk skjærefjøl og kniv).

Steg 2

Sett stekepannen på stekeplaten og sett på middels varme.

Åpne karbonadedeigpakken med en kniv (legg den til vask etterpå).

Legg i margarin i stekeplaten. Når margarinen er smeltet legger du i karbonadedeig.

Bruk stekespaden til å dele i mindre biter mens du steker.

Steg 3

Ta opp i tomat og dryss over tacokrydderet.

Stek til kjøttdeigen blir brun. Skru av varmen og sett stekepannen til side.

Steg 4

Ta fram stekeplate og legg på sølvfolie så det dekker hele platen.

Steg 5

Legg på nachochips på sølvfolien.

Steg 6

Dryss revet ost over nachochips.

Steg 7

Legg ferdigstekt karbonadedeig på toppen og sett midt i ovnen og stek nachos i 10 min.

Bruk grytekluter til å ta ut nachosen fra ovn (eller få hjelp av foreldre).

Skru av ovnen.

Steg 8

Bruk en skje til å ta på salsa og maiskorn.

Server gjerne med rømme ved siden. 

Voila! Ferdig!

Håper nachosen smaker bra!