Enkel betaling med Klarna
Rask levering i hele landet

Nachos

Middels
40 min

Står du for helgemiddagen? Da anbefaler vi denne klassikeren som alle liker. Nachos blir aldri feil.

Ingredienser

Hvor mange skal du lage til?
Margarin
1
ss
Karbonadedeig
400
g
Tacokrydder
1
pose
Vann
Nachochips
Revet ost
2
dl
Maiskorn
Tomater
Lettrømme
1
boks
Salsa
1
glass

Utstyr

Ovn
Stekepanne
Stekespade
Skjærefjøl
Kniv
Ildfast form eller stekeplate
Sølvfolie
Grytekluter
Gryteunderlag
Målebeger
Stoppeklokke
Steg 1

Sett på stekeovnen på over- og undervarme 200 grader.
Kutt tomater i små terninger (bruk skjærefjøl og kniv).

Steg 2

Sett stekepannen på stekeplaten og sett på middels varme.

Åpne karbonadedeigpakken med en kniv (legg den til vask etterpå).

Legg i margarin i stekeplaten. Når margarinen er smeltet legger du i karbonadedeig.

Bruk stekespaden til å dele i mindre biter mens du steker.

Steg 3

Ta opp i tomat og dryss over tacokrydderet.

Stek til kjøttdeigen blir brun. Skru av varmen og sett stekepannen til side.

Steg 4

Ta fram stekeplate og legg på sølvfolie så det dekker hele platen.

Steg 5

Legg på nachochips på sølvfolien.

Steg 6

Dryss revet ost over nachochips.

Steg 7

Legg ferdigstekt karbonadedeig på toppen og sett midt i ovnen og stek nachos i 10 min.

Bruk grytekluter til å ta ut nachosen fra ovn (eller få hjelp av foreldre).

Skru av ovnen.

Steg 8

Bruk en skje til å ta på salsa og maiskorn.

Server gjerne med rømme ved siden. 

Voila! Ferdig!

Håper nachosen smaker bra!